logo van kindercoaching ginkgo

Wie ben ik?

Mijn naam is Coralinde Giel. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen. We wonen met veel plezier in Veenendaal. Vanaf 1984 werk ik als leerkracht in het christelijke basisonderwijs en geef ik lessen levensbeschouwing op openbare basisscholen. Ik vind het daarnaast óók heel mooi om kinderen te begeleiden die met moeilijke situaties te maken krijgen. Geldt dat ook voor jou? Kom dan gerust een keer praten, met je ouder(s) of verzorger(s), om te kijken of het klikt tussen ons. Bel me voor een afspraak 06 – 156 40 751.

Coralinde zittend met een kop koffie voor een kleurrijke boekenkast

Alle talenten ontdekken

Als leerkracht op de basisschool vind ik het fijn om kinderen te leren hoe ze moeten rekenen, lezen en schrijven. Maar nog mooier vind ik het om met kinderen na te denken over wie ze zijn. Wat vind je nou belangrijk? Waar ben je goed in? Wat zijn je talenten en hoe kun je hiermee aan de slag. Op school is daar niet altijd tijd en ruimte voor.

Het belangrijkste vind ik het dat kinderen al hun talenten leren ontdekken en hiermee aan de slag gaan.

In mijn naaste omgeving heb ik ervaren wat verlies met kinderen kan doen. Als leerkracht merk ik hoe dingen die moeilijk zijn, leerlingen kunnen blokkeren en belemmeren. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd om in zulke situaties hulp te bieden. Hieronder zet ik ze op een rijtje:

De praktijkruimte met wat tekeningen en creaties op de tafel
Rommelige stapel potloden op een tafel

Mijn opleidingen

  • Opleiding tot leerkracht christelijk basisonderwijs
  • Opleiding tot kindercounselor bij BGL & Partners
  • Vaardigheidstrainingen over haptonomie bij Synergos
  • Vierjarige opleiding voor kindertherapeut bij SON/Opleiding Genezend Tekenen
  • Opleiding verliesbegeleider voor kinderen en jongeren bij Land van Rouw
  • Opleiding faalangstreductietrainer bij ECLG Leerlingenzorg